Behandelingen

BEAUTY BEHANDELINGEN

Relaxen & resultaat?


Onze passie, uw huid & de beste producten. A match made in heaven.


Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging, Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken. Wil je nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Ben jij er klaar voor? Boek nu je kuur en oogst over twee maanden de complimentjes!

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit.

Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

Never fuss with a pencil again


Het is geen geheim dat elke vrouw er verzorgd uit wil zien, ongeacht het moment. Tijdens het wakker worden, boodschappen doen, werken, sporten en zelfs op vakantie. Met Semi permanente make-up ben je altijd zeker van een perfect verzorgde look. Hierdoor heb je dag en nacht een verzorgde uitstraling. 


Bye bye geknoei in de badkamer. Hello extra minuutjes elke ochtend.

Gedaan met gevloek in de auto.

PERMANENTE ONTHARING

FACT: Bodyhair won't keep you warm


Met SHR kun je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele manier worden behandeld.

 

Bij ontharing met de ICE SHR-laser worden het haartje en het haarzakje, oftewel de haarfollikel, vernietigd. Op het moment dat de laser de haarvaatjes bereikt, wordt de energie van de laser omgezet in warmte. De haarwortel raakt door deze warmte zodanig beschadigd dat het haar niet meer groeit. De huid rondom het haarzakje blijft onbeschadigd, omdat het laserlicht alleen bij het pigment van het haarzakje kan komen. 

SOCIAL MEDIA

CONTACT

Northlaan 8 | 8400 Oostende


0485 38 86 40


info@lanula.be


www.lanula.be

Copyright © 2019 La Nula

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

OK