Events & Workshops

WORKSHOP LOVE THE SKIN YOU'RE IN


data op aanvraag

Omdat jouw huid alleen het beste verdient, geven we een workshop om je wegwijs te maken in de wereld van de natuurlijke cosmetica.


WAAROM NATUURLIJKE PRODUCTEN?

Onze huid is ons grootste en zwaarste orgaan. De huid moet kunnen ‘ademen’. Vaak bevatten verzorgingsproducten of cosmetica chemische ingrediënten die dit ‘ademen’ van de huid beperken of verhinderen. De gevolgen hiervan zijn niet altijd direct zichtbaar, maar kunnen je gezondheid en je huidconditie serieus ondermijnen. 

Wil je weten over welke producten of ingrediënten het gaat en wat de alternatieven zijn? Kom alles te weten tijdens onze workshop. 


HOE VERLOOPT DE WORKSHOP?

Korte intro door Els, epigenetisch huidtherapeut, die je de huid en haar werking even toelicht.

Wist je trouwens dat niet alleen cosmetica belangrijk is voor je huid? Onze huid wordt namelijk gebouwd van binnenuit. Onze voeding is dus een belangrijke bouwsteen voor onze huid. We leggen je uit welke ingrediënten je best mijdt in verzorgingsproducten en waarom.

Het beste voorbeeld is een heerlijk geurend schuimbad. Zéér verleidelijk, maar ben je wel zeker dat het schuim goed is voor je huid?

Producten die schuimen zijn verdacht. Goed om bellen mee te blazen, niet om je mee te wassen. Waarom? Schrijf je in voor de workshop en kom het antwoord en nog zoveel meer te weten. 

Heb je vragen over je huidige producten? Wil je een etiket leren lezen? Breng gerust jouw producten mee.


Nu we je wegwijs gemaakt hebben in wat wel en niet kan, gaan we aan de slag. We laten je kennismaken met de weldaad van plantaardige producten. En hoe kan je dat beter doen dan te smeren, te snuffelen en te voelen? We laten je kennismaken met alle producten van RainPharma en leren je het unieke zes-stappen-plan aan. 


De beste versie van jezelf. Dat is toch wat je wil?


Na afloop ga je niet alleen naar huis met pak aan advies en informatie, maar krijg je nog een goodiebag met enkele startersproducten.

Koop je na de workshop nog producten voor thuisgebruik?

Dan krijg je 10% korting op al je aankopen in ruil voor je reservatie.


Je reservatie is definitief wanneer je vooraf inschrijft en betaalt.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.


Duur: ongeveer 2,5u

Prijs per persoon: 35€

Wat: Persoonlijk advies, testmoment, Goodiebag , gezond hapje en drankje

WORKSHOP CAFÉ DE BEAUTÉ


Data op aanvraag

Ontdek ZAO make-up...


...een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid.


ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld, verrijkt met actieve biologische ingrediënten.

Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en zijde zachte texturen. Zao make-up heeft een buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid.

Voor de verpakking heeft Zao gekozen voor bamboe, natuurlijk, duurzaam en stijlvol.Benieuwd naar de volledige filosofie?


Of altijd al een workshop met natuurlijke make-up willen bijwonen? Schrijf je dan samen met je vriendinnen, mama, zus, dochter, ... in voor de workshop. (Haast je, want de plaatsen zijn beperkt)


Duur: 3 à 4 uur

Prijs per persoon: 35€

Wat: Persoonlijk advies, testmoment, Goodiebag , gezond hapje en drankje