Over ons

OVER LA NULA


Beauty is being the best possible version of yourself on the inside & out

Hoewel deze stelling figuurlijk bedoeld is, nemen we dit bij schoonheidsinstituut La Nula heel letterlijk. Wij geloven namelijk dat een goede huidverzorging verder gaat dan smeren alleen. We houden het graag simpel, want in eenvoud schuilt schoonheid. Daarom gebruiken we voor onze verzorgingen enkel kwalitatieve en eerlijke producten van natuurlijke oorsprong. Zo kun je bij ons terecht voor producten van RainPharma, The Ohm Collection,  Zao, We Love The Planet, My Magic Mud & HURRAW!


Kom je de producten liever zelf ontdekken? We geven je graag meer uitleg over het concept en de filosofie.

OVER MIJ


The best compliment you can give is a referral

Na mijn studies Biomedische Laboratoriumtechnologie met optie Farmaceutische en Biologische Technieken ging ik aan de slag als validatie-uitvoerder bij het Rode Kruis, Dienst voor het Bloed. Een zeer leerrijke ervaring, maar toch merkte ik dat mijn hart niet bij deze job lag. In avondschool volgde ik voetverzorging om in 2007 als pedicure in bijberoep aan de slag te gaan. Na de geboorte van onze eerste zoon waagde ik de sprong, gaf mijn vaste job op en nam een pedicuresalon over.

Eens gebeten door de microbe, volgde ik ook Thaise voetmassage, massagetechnieken, Japanse gelaatsmassage en uiteindelijk schoonheidsverzorging. Op werkvlak vielen alle puzzelstukjes op hun plaats, ik miste alleen nog een merk waar ik 100% achterstond.

In 2014 kocht ik het tijdschrift 'Goed Gevoel' waar een box met verzorgingsproducten in zat. Nog vóór ik de doos opende, was ik verkocht. Die geur... zalig! De filosofie, het concept, de verpakking, ik werd verleid en toen ik daadwerkelijk de producten gebruikte, werd ik verliefd. "I don't love RainPharma because I sell it, I sell RainPharma because I love it"


Met RainPharma blijf ik me steeds bijscholen. Zo behaalde ik recent het getuigschrift van Epigenetisch huidtherapeute. Op deze manier hoop ik jullie in de toekomst nog beter te kunnen helpen.

SOCIAL MEDIA

CONTACT

Northlaan 8 | 8400 Oostende


0485 38 86 40


info@lanula.be


www.lanula.be

Copyright © 2019 La Nula

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

OK