Over ons

OVER LA NULA


Beauty is being the best possible version of yourself on the inside & out

Het leven gaat steeds sneller, de druk wordt altijd maar groter. Steeds meer mensen zijn gespannen of overprikkeld. We leven haastig en nemen weinig tot geen tijd voor onszelf. Herkenbaar?

Prop je agenda eens vol met NIKS, of boek een verzorging bij La Nula. Even onthaasten. Slow Time of onthaasten is het bewust kiezen voor ontspanning. Het gestresste leven dat we leiden laat immers zijn sporen na in en op ons lichaam.  Stiijve spieren na een dag achter je computer? Met een deugddoende massage helpen we je spieren ontspannen en bouwen we je stress af. Pijnlijke voeten na een nachtshift in het ziekenhuis? Als gespecialiseerd voetverzorgster verlost Els je van alle voetproblemen en ga je naar huis met zachte, ontspannen voetjes. Pedi, Steady, Go! Elke dag uren met je mondmasker op, droge handen van alle ontsmettingsproducten? Ook daar helpen we je graag bij. 


Met veel plezier, liefde en aandacht voor jou en je huid kiezen we dan ook enkel voor duurzame en natuurlijke producten die lief zijn voor jouw huid en onze planeet. En omdat we ook geven om onze lokale bedrijven, proberen we zo veel mogelijk Belgische merken of aan te kopen bij onze buurlanden. 


Zo kun je bij ons terecht voor producten van Likami, We Love The Planet, Zao, Kaerel, HURRAW & RainPharma (tot einde voorraad)!


Hulp nodig bij de keuze van jouw producten? We geven je graag meer uitleg over het concept en de filosofie.

OVER HET TEAM


The best compliment you can give is a referral

ELS


Na mijn studies Biomedische Laboratoriumtechnologie met optie Farmaceutische en Biologische Technieken ging ik aan de slag als validatie-uitvoerder bij het Rode Kruis, Dienst voor het Bloed. Een zeer leerrijke ervaring, maar toch merkte ik dat mijn hart niet bij deze job lag. In avondschool volgde ik voetverzorging om in 2007 als pedicure in bijberoep aan de slag te gaan. Na de geboorte van onze eerste zoon waagde ik de sprong, gaf mijn vaste job op en nam een pedicuresalon over.


Eens gebeten door de microbe, volgde ik ook Thaise voetmassage, massagetechnieken, Japanse gelaatsmassage en uiteindelijk schoonheidsverzorging. Op werkvlak vielen alle puzzelstukjes op hun plaats, ik miste alleen nog een merk waar ik 100% achterstond.

In 2014 kocht ik het tijdschrift 'Goed Gevoel' waar een box met verzorgingsproducten in zat. Nog vóór ik de doos opende, was ik verkocht. Die geur... zalig! De filosofie, het concept, de verpakking, ik werd verleid en toen ik daadwerkelijk de producten gebruikte, werd ik verliefd. Mijn eerste contact met duurzame producten. Ik gooide alle reguliere verzorgingsproducten de deur uit en begon RainPharma te verdelen. De toon was gezet. Na 7 mooie jaren met RainPharma scheidden onze wegen. Still love the products, echt. Het was een mooie, leerrijke en intense tijd. Nu ik tram 4 nader was het tijd om terug te keren naar wat ik écht wil. Meer back to basic. Terug naar de natuur, de rust, zelf onthaasten. Daarom ging ik op zoek naar merken die natuurlijk, ecologisch, basic én no nonsense zijn. Merken die voelen als thuiskomen. Dat gevoel zoek ik bij mijn leveranciers en dat gevoel wil ik overbrengen naar jullie. Thuiskomen, rust, liefde. 


Nu, anno 2021, kan ik je vertellen dat ik trotse mama ben van Vince (12), Gilles (9) en Fleur (4). Daarnaast woon ik met mijn lieftallige wederhelft, Stefaan en onze drie cheecky monkies samen met onze twee poezen en mijn schaduw, Beau. Het combineren van een zaak en een gezin is te vergelijken met koorddansen gecombineerd met jongleren. But hey, Cirque du Soleil is wel vet cool hè. Love my job, love my family. Het levert altijd leuke vertelmomenten op, zowel thuis als in de studio.


Nieuwe skills aanleren, handige ditjes en datjes meepikken voor mijn klanten of me verder verdiepen in de huid en gezonde voeding. Mama moet ook naar school. Zo behaalde ik certificaten van oa. Epigenetisch huidtherapeute, Sun Protection Expert en Xpert Food Supplements. Ook voor sportpedicure ben je aan het juiste adres. Als je geluk hebt, kun je bij La Nula soms een glimp van de KV Oostende spelers opvangen. Ook hun voeten passeren door mijn handen.

BEAU


Knuffelalarm! Wie al eerder in onze SkinStudio langskwam, heeft Beau's lieve snoet zeker al eens ontmoet. Beau staat in voor de begroeting van de klanten en de mentale steun tijdens de moeilijke momenten. Moet je even in de wachthoek vertoeven? Beau houdt je graag gezelschap. 
Wil je hem graag belonen met iets lekkers? Dat kan en mag, maar liefst een koekje van eigen deeg. Vraag er gerust, we geven ze met plezier. 


P.S.: laat geen bananen onbewaakt achter bij Beau, hij zit in zijn apejaren ;-)

OSCAR


Meet Oscar. Oscar is onze basement medewerker. Hij is het luisterend oor van de zaak, hij neemt met plezier je jas aan, houdt de stock nauwlettend in het oog en zal in de toekomst terug gastheer zijn tijdens de workshops. In afwachting daarvan toont hij alvast met veel plezier hoe je je mondmasker het best opzet. 


Af en toe kun je Oscar in de gekste poses of met de mafste outfits aantreffen. Door zijn zachtaardige karakter laat hij zich daartoe soms verleiden door de 'ellende bende' aka mijn kids. Drie zeer lieve kinderen die je er ook soms eens ontmoet. (en ja, ze noemen zich zelf de 'ellende bende', al spreek ik hen daarin niet tegen)