Els

La Nula Team

Els

Na mijn studies Biomedische Laboratoriumtechnologie met optie Farmaceutische en Biologische Technieken ging ik aan de slag als validatie-uitvoerder bij het Rode Kruis, Dienst voor het Bloed. Een zeer leerrijke ervaring, maar toch merkte ik dat mijn hart niet bij deze job lag. In avondschool volgde ik voetverzorging om in 2007 als pedicure in bijberoep aan de slag te gaan. Na de geboorte van onze eerste zoon waagde ik de sprong, gaf mijn vaste job op en nam een pedicuresalon over.

Eens gebeten door de microbe, volgde ik ook Thaise voetmassage, massagetechnieken, Japanse gelaatsmassage en uiteindelijk schoonheidsverzorging. Op werkvlak vielen alle puzzelstukjes op hun plaats, ik miste alleen nog een merk waar ik 100% achterstond.

In 2014 kocht ik het tijdschrift ‘Goed Gevoel’ waar een box met verzorgingsproducten in zat. Nog vóór ik de doos opende, was ik verkocht. Die geur… zalig! De filosofie, het concept, de verpakking, ik werd verleid en toen ik daadwerkelijk de producten gebruikte, werd ik verliefd. Mijn eerste contact met duurzame producten. Ik gooide alle reguliere verzorgingsproducten de deur uit en begon RainPharma te verdelen. De toon was gezet. Na 7 mooie jaren met RainPharma scheidden onze wegen. Still love the products, echt. Het was een mooie, leerrijke en intense tijd. Nu ik tram 4 nader was het tijd om terug te keren naar wat ik écht wil. Meer back to basic. Terug naar de natuur, de rust, zelf onthaasten. Daarom ging ik op zoek naar merken die natuurlijk, ecologisch, basic én no nonsense zijn. Merken die voelen als thuiskomen. Dat gevoel zoek ik bij mijn leveranciers en dat gevoel wil ik overbrengen naar jullie. Thuiskomen, rust, liefde.

Nu, anno 2021, kan ik je vertellen dat ik trotse mama ben van Vince (12), Gilles (9) en Fleur (4). Daarnaast woon ik met mijn lieftallige wederhelft, Stefaan en onze drie cheecky monkies samen met onze twee poezen en mijn schaduw, Beau. Het combineren van een zaak en een gezin is te vergelijken met koorddansen gecombineerd met jongleren. But hey, Cirque du Soleil is wel vet cool hè. Love my job, love my family. Het levert altijd leuke vertelmomenten op, zowel thuis als in de studio.

Nieuwe skills aanleren, handige ditjes en datjes meepikken voor mijn klanten of me verder verdiepen in de huid en gezonde voeding. Mama moet ook naar school. Zo behaalde ik certificaten van oa. Epigenetisch huidtherapeute, Sun Protection Expert en Xpert Food Supplements. Ook voor sportpedicure ben je aan het juiste adres. Als je geluk hebt, kun je bij La Nula soms een glimp van de KV Oostende spelers opvangen. Ook hun voeten passeren door mijn handen.

La Nula Team

Beau

Knuffelalarm! Wie al eerder in onze SkinStudio langskwam, heeft Beau’s lieve snoet zeker al eens ontmoet. Beau staat in voor de begroeting van de klanten en de mentale steun tijdens de moeilijke momenten. Moet je even in de wachthoek vertoeven? Beau houdt je graag gezelschap.

Wil je hem graag belonen met iets lekkers? Dat kan en mag, maar liefst een koekje van eigen deeg. Vraag er gerust, we geven ze met plezier.

P.S.: laat geen bananen onbewaakt achter bij Beau, hij zit in zijn apejaren 😉

Beau
Oscar

La Nula Team

Oscar

Meet Oscar. Oscar is onze basement medewerker. Hij is het luisterend oor van de zaak, hij neemt met plezier je jas aan, houdt de stock nauwlettend in het oog en zal in de toekomst terug gastheer zijn tijdens de workshops. In afwachting daarvan toont hij alvast met veel plezier hoe je je mondmasker het best opzet.

Af en toe kun je Oscar in de gekste poses of met de mafste outfits aantreffen. Door zijn zachtaardige karakter laat hij zich daartoe soms verleiden door de ‘ellende bende’ aka mijn kids. Drie zeer lieve kinderen die je er ook soms eens ontmoet. (en ja, ze noemen zich zelf de ‘ellende bende’, al spreek ik hen daarin niet tegen)